donderdag 11 oktober 2007

Rosa's eerste lachweken

Wil je op de hoogte blijven wanneer er weer een nieuwe pagina is? Stuur dan een mailtje naar de kat: jipdekat@yahoo.com
*************************************************

Hallo allemaal,
Leuk dat jullie weer naar de Blogger van Rosa komen kijken. In dit deel ligt allereerst de nadruk op de eerste (echte) lachjes van Rosa. Als ze je een tijdje aankijkt, kijkt ze dwars door je heen, denk ze even hard na, neemt dan een besluit en ... gaat ze lachen!!! Komt dat zien, komt dat zien!!


Hierboven zie je de leukste foto van Rosa tot nu toe, gemaakt door mama! Onderaan deze BLOG zijn de andere foto's van week 7 en 8 te zien waarbij ze lacht of gewoon lief was.



speelkleed
Nieuw in het huis is haar speelkleed dat we gekocht hebben van de geboortebijdrage van (suikeroom) Ronald Busch en Marieke. Ze kan zich daar al een beetje mee vermaken en het lukt haar al om met haar voetje een muziekje te maken (of zou dat per ongeluk zijn?)



Naar Opa en oma
Op de verjaardag van oma Sonia is Rosa voor het eerst naar Apeldoorn geweest. Dat vond ze heel leuk en is zelfs bij Kees (opa) op schoot geweest. Dat vonden ze allebei heel leuk. We wilden bijna de apenheul in maar dat mocht niet van papa en mama want we waren bang dat een aapje onze Rosa wel zou zien zitten (en terecht), dus dat vonden we te eng.

Boekenkast
Naast dat ze nu al een vaker in het wipstoeltje kan zitten terwijl we even (snel) eten, kijkt ze ook erg graag naar de boekenkast (zie foto). Ook het schilderij dat oma heeft gemaakt dat in de kamer hangt is erg populair. Als ze even naar dat schilderij kijkt gaat ze ook een beetje lachen. Waarschijnlijk omdat dat schilderij op een gezichtje lijkt. Heb er nu geen foto van, maar dat komt volgende keer wel...




De katten
Bij de afdeling katten valt niet zo heel veel te melden, behalve dat Jip weer een beetje stout was hier en daar. Hij is erg nieuwsgierig en vindt het baddertijdstip van Rosa erg fijn, want dan kan hij het bad leegdrinken. Op de foto zie je Mama Geraldine die niet alleen Rosa vasthoudt, maar nu ook Jip, omdat hij op de tafel van het eten zat te smikkelen...


Hieronder vind je de leukste foto's van week 7 en 8. Dinsdag krijgt Rosa haar eerste inentingsprikje... dat zal wel even afzien zijn... later meer daarover.
















1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een lieve leuke foto's!!
Die met 'Meer Melk' vind ik het mooist.
Dolora ligt nu in haar wiegje te slapen en wordt als ze wakker is steeds fanatieker met het 'karate' tegen haar baby-gym.
Sterkte met de prik vandaag. Als je geluk hebt, gaat ze daarna heel lang slapen.
Groetjes uit Amersfoort