maandag 29 oktober 2007

De 10e week!!! (feest!)

Wil je op de hoogte blijven wanneer er weer een nieuwe pagina is? Stuur dan een mailtje naar de kat: jipdekat@yahoo.com
*************************************************

Hallo allemaal,

Vandaag, maandag is Rosa precies 10 weken!


En om dat te vieren zullen we eindelijk wat foto's van Rosa publiceren. Want dat missen jullie natuurlijk de hele tijd.... een foto. Nou hier komen ze (verderop....).


Het schilderij
Maar eerst nog het schilderij dat gemaakt is door oma Sonia voor de omslag van het proefschrift van Geraldine. Dat Schilderij vindt Rosa namelijk helemaal geweldig. Ze kan er lang naar kijken en lacht ook veel naar de ogen en neusvorm. Twee weken geleden beloofd dat ik een foto zou laten zien.

Hier is ie dan.



Disney Romper een wis-nie domper
De meeste cadeau's hebben we tot nu toe van Gerd-Jan en Annu en de jongens gekregen. Heel erg bedankt! Echter was één van de 10 cadeau's iets minder geslaagd. Nou kijken we niet zo snel een paard in zijn mond, maar die disney romper was echt gemaakt voor amerikaanse kondertjes... of zeg meer lekkere dikkertjes, want de lengte was inmiddels goed voor Rosa, maar in de breedte kon ze er tweee keer in. Helaas GJ en Annu, we hebben de romper dus niet kunnen gebruiken. Je wis-nie romper, een disney domper.








1 opmerking:

XXX zei

Hoi Rosa!
Heb net je blog ontdekt. Meid, je kan al lekker schrijven. en je ziet er goed uit op de foto's. Leuk om je zo op afstand toch te kunnen zien!