maandag 5 november 2007

De 11e week: Weekendje weg!

Wil je op de hoogte blijven wanneer er weer een nieuwe pagina is? Stuur dan een mailtje naar de kat: jipdekat@yahoo.com

*************************************************

Hallo allemaal,
De 11e week van Rosa is een feit! Ze is nu 2,5 maand oud en al een flinke eigenwijze meid!
Hier weer een kort avontuur van Rosa in haar 11e weekje, alwaar ze een lekker weekendje weg ging...


Het stoeltje
Eigenlijk is de grootste favoriete plek van Rosa waar ze zich lekker zelf kan vermaken niet haar speelkleed of de box, maar gewoon het wipstoeltje... dat ze nog zelfs al een klein beetje weet te wippen. Ze kan dan lekker kijken naar papa en mama en alle andere mensen die langskomen. Veel lachen en nog steeds veel... kijken!






De bank
Soms valt Rosa lekker in een dekentje in de armen van Geraldine of Marcel in slaap. Meestal omdat ze overdag in bed na een half uur toch niet lekker kan slapen en dan een beetje in de schommelstoel gewiegd wordt. Als ze dan in slaap valt, mag ze soms even op de bank haar roes uitzitten. Een enkele keer kijkt Geraldine dan ondertussen lekker naar de Gilmore Girls en ligt Rosa tegen haar aan op de bank (zie foto)


Het weekendje Holten
Afgelopen weekend hebben we ons eerste vakantie(weekendje) gehad met z'n drieën. Het was erg gezellig en hebben veel lol gehad. Op zaterdag wat gewandeld in de buurt en op zondag gewandeld op de Holterberg. Na de laatste wandeling zelfs nog wat warme chocomel gedronken in een grand café. Rosa zat wel heel erg naar de ober te kijken...








Verder hebben we daar heel veel dieren gezien. Op de foto zie je er drie van, maar we hebben zoal de volgende dieren gezien: Eekhoorns, kippen, katten, muggen en heel veel vogels, zoals de bonte specht, verschillende vinken, mezen, eksters, vlaamse gaaien, leeuwerikjes, etc...
allemaal vanaf ons huisje!
















Tongetje
Volgens "Oei ik groei..." zou er weer een sprongetje komen zodra je kind 12 weken (of soms bij 11 weken) oud is. Het lijkt erop dat die een klein beetje is begonnen, want ze heeft net vandaag haar tong ontdekt. Ze zit ineens de hele dag met haar tong aan haar lippen te voelen, kromt de tong een beetje omhoog en laat het af en toe wat rollen.
Resultaat is een erg grappig gezicht (letterlijk en figuurlijk)

De katten
Het weekendje weg was voor de katten niet zo leuk natuurlijk... hoewel, buurman Kees geeft ze altijd genoeg aandacht en brokjes. Dus dat is niet zo erg. Maar op de foto zie je Jip (nog voor het weekend) die nu wel echt even duidelijk wil maken dat hij niet genoeg aandacht krijgt... en dat het weer tijd is voor een badje voor Rosa!



Nou vooruit dan, nog 2 foto's...




1 opmerking:

Arthur zei

Hééé...de Holterberg...daar hebben wij vorig jaar ook gelopen...toen je nog een vrije jongen was...