woensdag 23 april 2008

Rosa in Amersfoort

Wil je op de hoogte blijven wanneer er weer een nieuwe pagina is? Stuur dan een mailtje naar de kat: jipdekat@yahoo.com
*************************************************


Hoi allemaal,

Hoewel Rosa een geweldig weekend in Friesland (Oudesloot) heeft gehad, zijn daar bij het ter perse gaan van deze pagina nog geen foto's van. Later worden die nog toegevoegd. Daarom extra veel foto's uit Amersfoort.




Rosa op bezoek in Amersfoort
Rosa was vorige week op bezoek bij tante Ellen, neef Redlef en nichtje Dolora. Dolora moest nog wel weer even wakker gemaakt worden, maar dat vindt ze niet zo erg. Want Rosa was er natuurlijk en dat is altijd leuk. Rosa had veel plezier. Wat wil je ook met entertainer Redlef en vriendin Dolora.
Hieronder alle foto's. Geniet er maar even van, je hoeft dit keer niet veel te lezen, maar lekker kijken...

















Rosa op haar buik
Tja, de buiklig is nog steeds een zo veel mogelijk te vermijden activiteit. Op de foto heeft Geraldine een foefje verzonnen om het toch een beetje leuk te vinden. Niet op de foto maar ook wel populair, is spelen met de bal.


Rosa recht op schoot
Rosa kan steeds meer recht op schoot zitten. Dat zijn natuurlijk de eerste voortekenen dat ze straks lekker rechtop op de grond met geweldige speeltjes kan spelen, zittend op de bips.
Maar voor nu blijft het even bij ' op schoot', want ze zit best stevig, maar niet zo stevig dat ze op een vlak vlak kan zitten. Hieronder twee schootfoto's met Marcel.




De groei- en gewicht curves
Nu Rosa al weer 8 maanden is en deze week bij het consultatie bureau is geweest, is het weer even tijd voor een nieuwe statistiek. Hieronder het gewicht en de lengte van Rosa in vergelijking tot gemiddeld...



1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Lieve Rosa Oma heeft weer heerlijk genoten van de kleinkinderbende allemaal bij elkaar een genot om naar te kijken Oma is super trots met zo,n stel
het is Theater wat ik op de foto,s zie.
Gisteren avond 26 mei s,avonds hebben wij opa en oma Jansen opgepast.
Oma dacht even dat het aperaatje stuk was die in verbinding staat met je slaapkamertje.
Zo stil was het.
Heel lief geslapen.

Liefs en kusje van Oma Jansen.xxx