woensdag 5 maart 2008

Rosa begint aan haar tweede half jaar

Wil je op de hoogte blijven wanneer er weer een nieuwe pagina is? Stuur dan een mailtje naar de kat: jipdekat@yahoo.com
*************************************************

Hallo allemaal,
Rosa begint aan haar tweede half jaar. Ze heeft nu weer een heleboel nieuwe dingen gedaan en volgende fases in haar leven gestart. Lees dus vooral verder... veel plezier!




Hoog bezoek van Robin B. Comanne
Rosa heeft al weer een vriendje op bezoek gehad, Robin. Hij is alleen een paar weken jonger dan Rosa en kon dus nog niet zo veel als Rosa. Waar Rosa al speeltjes van de zijkant kon pakken, moest Robin zijn speeltjes nog aangereikt krijgen. Op de foto's kun je (op juiste volgorde) goed zien hoe slim Rosa daar gebruik van maakt. Pas maar op Rosa, over een paar jaar pakt ie je terug hoor...






















Rosa op de grote mensenbank
Rosa heeft helemaal de bank ontdekt. Als ze op de bank zit voelt ze zich helemaal het mannetje... eh... het ... eh... vrouwtje? Op de eerste foto zie je al hoe trots ze is dat ze daar op de bank mag zitten. Ze heeft dan hartstikke veel lol. Daarnaast zie je hoe Rosa de VPRO gids letterlijk verslindt! Wat een geweldige literatuur die grote mensen gidsen.



De speeltjes
Maar naast de grote mensen spullen als de VPRO gids, vindt Rosa het nogsteeds erg leuk om met haar speeltjes te spelen. De draaiflup die ze aan tafel kan doen is erg leuk. Eigenlijk moeten we die altijd vasthouden om er goed mee te kunnen spelen, maar hier houdt ze het even zelf vast voor de foto. Ook Knut is nog steeds in trek. Knut ligt hier op schoot bij Rosa. Vooral als ze een beetje troost nodig heeft, kan Knut nog wel eens goed helpen.






Lachen, gieren, brullen... deel 6...




Tekst en uitleg niet nodig...







Lunch!!

Rosa is de afgelopen weken begonnen met wat fruit- en groenten hapjes. De worteltjes waren niet zo'n succes, maar de banaan, de peer en de appel wordt al aardig naar binnen gesmikkeld. Op de eerste foto kun je zien hoe Rosa wat pap krijgt van borstmelk en dat Jip wel heeeeel erg jaloers is. Rosa is dan natuurlijk weer afgeleid door Jip. Jammer dat Geraldine er bij is anders had Jip van de gelegenheid gebruik kunnen maken om de pap op te eten.
Op de tweede en derde foto kun je zien hoe Rosa lekker op haar nieuwe stoeltje zit. Ze vindt dat helemaal geweldig!











De baby Bjorn

Rosa heeft voor het eerst omgedraaid in de baby bjorn gezeten. De gelegenheid was dat ze voor het laatst naar Duimelot, haar kinderdagverblijf, ging en dus op een bijzondere wijze wilde binnenkomen aldaar. Dat deden we dus. Sinds deze week gaat ze nu naar Sesam, dat dichterbij is en op andere dagen. Meer informatie, zie link "mijn kinderdagverblijf".






De poezen
Vorige keer even overgeslagen, maar nu extra in beeld, Jip en Ling!
Op de foto's kun je vooral zien dat ze elkaar nu helemaal hebben gevonden. Onder het mom van, "als we geen aandacht van Marcel en Geraldine meer krijgen dan maar bij elkaar liggen", zijn ze overdag vooral bij elkaar op ons bed te bewonderen. Maar als je ze komt bekijken, wees dan wel zachtjes, want grote kans dat ze slapen.

Als laatste nog een bijzonder foto van Jip waar je goed kan zien dat zijn linker poot een beetje scheef aan het groeien is door zijn favoriete houding op de leuning van de bank...





2 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Rosa

Oma is net klaar met poppencursus geven.
En geniet van een wijntje en een paar pinda,s, te gelijk geniet ik weer van de leuke nieuwe foto,s van jouw die pappa en mamma ons stuurde.
Wat een mooie stoel heb je kan je gezellig bij pappa en mamma aan tafel zitten.
En wat gaaf dat je net zo groot als pappa ben zo lijkt het op de laatste foto.
Oma vind het ook weer heel leuk dat Jip en Ling weer in beeld zijn wat een schatjes zijn het toch.
Vrijdag zie je Oma weer.
tot dan.

Liefs van Oma Graddie xxx

Anoniem zei

ROSA ESTI FOARTE FRUMOASA SI VESELA.
IMI PLAC MULT SI PISICILE TALE. MARINKA
17.03.2008