maandag 3 december 2007

Rosa 3,5 maand

Hoi allemaal,


Hier is weer een nieuw avontuur van Rosa Woestenenk. Altijd leuk, altijd spannend en altijd positief! Veel plezier!


Foto's

Laten we nu eens voor de afwisseling beginnen met de foto's. Hier de leukste voor u verzameld.





























Spiegel - legeipS
Rosa heeft de spiegel inmiddels ontdekt. Niet alleen kan ze heel goed naar je kijken via de spiegel in de badkamer, maar ook kijkt ze al in het kleine spiegeltje op haar speelkleed. Op de foto kun je goed zien hoe ze via de spiegel naar de camera kijkt. Wat gebeurt daar toch allemaal in dat kleine gaatje denkt ze natuurlijk...








Ziek

Rosa was afgelopen weekend (en nu nog steeds) een klein beetje ziek. Dat komt natuurlijk omdat papa en mama ziek waren. Niets aan te doen, maar gelukkig was ze niet zo ziek als mama. Die heeft nog het meest gesnotterd van ons allemaal.




Pakken
Rosa heeft de afgelopen weken geleerd om een speeltje vast te pakken (zie foto's). Ze kan er dan nog niet veel mee doen, maar ze laat het speeltje ook niet zo maar los. Ze heeft ook een heel licht rammelaartje dat als ze die vast heeft vanzelf gaat rammelen, aangezien ze haar armpje dan op en neer beweegt. Ze stopt natuurlijk ook al een beetje iets in haar mond, maar is dat niet ook een beetje per ongeluk?



















Tante Doets
Een weekje geleden was tante Doets op bezoek. Net in het weekend dat oom John klaar was met zijn proefschrift, kwam ze langs. Niet zo leuk voor oom John, maar geweldig voor Rosa. Rosa was helemaal in haar hum en vond het geweldig. Kreeg ook allerlei cadeautjes. De chocoladeletters mochten geraldine en Marcel oppeuselen.













Voorlezen


Rosa haar eerste boekje (gekregen van tante Ellen, mama van Dolora) vindt ze al heel leuk. Ze kijkt graag mee als Marcel haar voorleest uit het boekje ("kleuren en stippen"). Op de foto kun je zien hoe geboeid ze is van het voorlezen.


De poezen

Last but not least, uiteraard weer even een kort stukje van de poezen. Sinds Geraldine ziek was, heeft Jip het kleed weer helemaal ontdekt. Het kleed ligt dan op de bank en daar kunnen ze dan op liggen als ze niet op bed liggen. Ling is namelijk altijd jaloers op Jip en wil dan per se erbij liggen. Zie foto.

4 opmerkingen:

Arthur zei

Wat een leuke foto van de poezen! Groet, Arthur PS Ook leuke foto's van Rosa, hoor...

Anoniem zei

Redlef vindt de poezen ook leuk. De mooiste foto van Rosa vindt hij op 't wippertje, want daar heeft ze zo'n leuk gezichtje.
Dolora haar eerste boek gaat over een sneeuwbeer en die heeft een echte zachte vacht.
Vraagje van tante Ellen: mag de site van Trapperdetrap misschien als link bij jullie? Bijvoorbeeld als favoriete muziek van Redlef, maakt niet uit hoe je het noemt.

Anoniem zei

Hoi lieve Rosa,

Eindelijk lees ik je papa's email een keer tot het einde en vind zowaar de link naar je blog. Mooi hoor en ook heeel veel mooie foto's. Ik mis wel een foto van jou in een lekker mooie disney romper :-). Die hadden we nog speciaal gegeven voor als je eens lekker ruim in je romper wilde spelen, ideaaal voor een potje kiekeboe.

tsss even tegen je tante...het zijn dan wel 2 leuke cd's van trapperdetrap maar om gelijk reclame te maken en het er vaak over te hebben !!! Oops nu doe ik het ook....het is dan ook wel erg mooie muziek.

tot snel....en ook veel liefs van A, G en L

Anoniem zei

Twee CD's? Ze hebben er al 5. Zie ook www.trapperdetrap.nl